Fórum: Liečba rakoviny ľudovými liekmi

POZNÁMKY: 29 Rubrika: CANCER, FORUM

Napíšte, aký druh ľudových prostriedkov na rakovinu ste použili? Čo pomohlo najlepšie?

Prejdite do diskusie a prečítajte si recenzie

29 komentárov k „Fóru: Liečba rakoviny ľudovými liekmi“

Kecy, okrem nebezpečného. Petrolej bez špeciálneho ošetrenia je mimoriadne toxický pre pečeň, preniká do kože do krvi a tabak je vo všeobecnosti karcinogénny a spôsobuje rakovinu. Ľudoví „remeselníci“, lekári aj bez bežných 9ti tried vám to poradia, nenájdu to málo. To isté platí aj pre agariku. V európskej časti Ruskej federácie rastie viac ako 20 druhov muškárov, medzi nimi sú jedlé (ale stále obsahujúce toxické látky) a extrémne jedovaté. Môžete im to povedať?

Nerobte x..... v 21. storočí, ale raz ročne podstúpte profylaktickú lekársku prehliadku a raz za štvrťrok vyskúšajte včasné odhalenie chorôb, a nie vtedy, keď onkológia je už v 3 - 4 etapách a môže pomôcť len zázrak alebo guľka.

A verím v tradičnú medicínu a ja osobne poznám veľmi veľa ľudí, ktorí sa už roky starajú o tradičnú medicínu a žili dosť dlho. Iba človek, ktorý nezažil všetky zármutky z akejkoľvek choroby, neverí v nič, a Boh zakázal všetkým ľuďom na našej krásnej planéte žiť, dúfať a veriť len tomu najlepšiemu. Ďakujem.

Tiež osobne poznám niekoľko ľudí, ktorí sa vyliečili z rakoviny 4. stupňa ľudovými liekmi. A čo ešte zostáva urobiť, keď lekári opustia domov zomrieť? Stratiť nádej a čakať na smrť? Prečo nepoužívať nekonvenčné metódy. Tu sa nenavrhuje piť jedy s pohármi na prevenciu rakoviny. V malých dávkach je jed liekom.
A kto sa v našej krajine koná raz ročne premietanie? Iba chorí alebo posadnutí zdravotnými ľuďmi. Bolí to nepríjemné v našich nemocniciach...

To je isté! Každý hľadá spôsoby, ako uniknúť a intuitívne si vybrať. Ale zázraky sa stávajú a musíme tomu veriť a dúfať. Stále musíte ísť do nemocníc, aj keď sa to stáva nepríjemným.

Moja priateľka viedla zdravý životný štýl, podstúpila každoročné lekárske vyšetrenia (mala pracovať), ráno pracovala na cvičeniach, sledovala výživu, nemala nadváhu, netrvala na vážnych chorobách a vo všeobecnosti bola inteligentná a veselá osoba..., zomrel na rakovinu mozgu. Lekári toto ochorenie vôbec neskúmali - všetky testy boli normálne. To bolo objavené, keď operácia bola už príliš neskoro na to - týždeň pred jeho smrťou.

A čítať a vedieť o tom je potrebné. Nikto nie je voči tejto chorobe imunný. Preto môže byť nevyhnutné vykonať premyslenú a zmysluplnú prevenciu, založenú na skúsenostiach tradičnej aj alternatívnej medicíny.

Pre rakovinu môže pomôcť len alternatívna medicína.

Dedo sa vždy staral o svoje zdravie. Niekde som ochorel - bežal do nemocnice. Posledné mesiace sa začali cítiť zle. Myslel som na srdce. Išiel som do rôznych nemocníc - odpoveď je: zdravá, ako býk. Len o 3 mesiace neskôr sa zistila rakovina posledného štádia pažeráka s metastázami. Toľko pre diagnózu! Chémia je hotová - nepomôže! Chcete to alebo nie, ale začnete premýšľať o liečbe rakoviny ľudovými liekmi.

Môj otec bol diagnostikovaný s rakovinou pankreasu, nechcem robiť operáciu, najprv som poslaný na chemoterapiu a neviem, ako pokračovať, tiež som premýšľal o populárnych metódach liečby rakoviny. Možno niekto, kto čelí takejto diagnóze a ako sa rakovina liečila, rád poradím, píšem!

Metóda Ševčenka mi pomohla pri liečbe hypertenzie. To fungovalo s 3 krát, čo bolo veľmi prekvapujúce a bolo to veľmi neočakávané, pretože to vzalo od druhého. Predtým boli počty 160-190 / 100-115. maximálne 140/85. A už nepotrebujete tabletky. Stále cukrovka skrotiť. Zdá sa, že sa vzdáva, ale zrejme budete musieť na to dlho pôsobiť. Byť zdravý, žiť šťastne. A ak by drogy pomohli, potom by každý išiel zdravý

Áno, samozrejme, keď nie je na výber, nádej zostáva pre tradičnú medicínu. Diagnóza mája tohto roku - rakovina dolného laloku ľavého pľúca, pleuritída, odmietla tradičnú medicínu (nepodpísala rozsudok smrti), ale čelila inému problému: Boh vie, čo je zlé na liečbe rakoviny, dokonca aj bez toho, aby čítali, čo píšu, niekedy Nemám žiadne opodstatnenie, ale prakticky neviem, kto by si mal kúpiť vysoko kvalitnú tinktúru, od koho - nejaký šup. A čas začína. Frakcia ASD-2 na liečbu rakoviny sa nesnažila - cyklus podávania je nepohodlný. Pripravil som a aplikoval tinktúru tabaku sám, nebudem vám hovoriť o účinnosti, ale výsledkom liečby je, že rakovinové bunky odmietli. Prečítajte si Mark Zholondz "Nová prax liečenia rakoviny" a pochopíte, prečo neexistuje žiadny výsledok.

Verím v tradičnú medicínu, viem a videli som ľudí, ktorým ASD-2 pomohla (frakcia-2) v liečbe rakoviny, ona sama prijala - naozaj, pomáha a tiež - musíte veriť v úspech liečby. A pilulky - kde je záruka, že skutočné, a ceny...

Ahoj návštevníci tejto stránky! Volám sa Galya. Mám 55 rokov. V marci tohto roku (2011) som bol diagnostikovaný v štádiu 2 karcinómu prsníka. Prvý týždeň po stanovení diagnózy (nebola okamžite informovaná o svojej rodine a priateľom, pretože dúfala, že to bola obrovská chyba), chodila ako vo sne, tajne plakala. Uložené len pri práci. Po celú dobu ma trápila otázka - PRE ČO? PREČO? Vedla zdravý životný štýl, bez zlých návykov, sledovala výživu, vyzerala mladšie ako jej roky, rodina bola manželka, dvaja dospelí synovia. Mnohí mi dokonca závideli, že všetko je v poriadku a normálne. A potom taká veta -RAK.
Doposiaľ odmietla operáciu, hoci takmer všetci onkológovia, ktorých išla na konzultácie, trvali na tom, aby podstúpili operáciu alebo aspoň chemoterapiu. Ale moja intuícia a možno aj môj strážny anjel ma vyzvali - nerobte operáciu. A z internetu som začal hľadať netradičné liečby rakoviny. Strávil som niekoľko hodín na internete a našiel som veľa užitočných informácií, vďaka ktorým som sa pustil, prešiel som strachom z tejto choroby, opäť som mal dôveru - všetko bude v poriadku. A potom, na základe týchto informácií, vypracoval plán liečby rakoviny, plán na boj proti tejto smrtiacej nemilosrdnej chorobe.
1. marec-apríl. Spočiatku som začal s urinoterapiou podľa G. Malakhova: Zmenil som stravu, mesačné fázy (mesiac v splne, nový mesiac - 2. a 4. fáza) očistili telo toxínov s klystírmi, pôst - raz týždenne, masírovaný s vyprážaným močom. Zdravotný stav sa výrazne zlepšil, dokonca aj bolesti v chrbtici zmizli, prsty a prsty prestali byť hlúpe, takmer žiadna únava - Skrátka, výrazné zlepšenie pohody.
2. máj V máji, keď cestoval do Dnepropetrovska k otcovi Eugenovi (otec liečiteľ), s jeho požehnaním, začala brať ASD-2 a zbierať byliny na rakovinu, ktoré sa pripravuje. ASD-2 trvalo jeden mesiac. A na konci mája, urobil hemlock tinktúra z mladých výhonkov striktne podľa Tishchenko metódy. Trval 21 dní.
3. júna. V polovici júna začala užívať tinktúru BOLIGOLOVA podľa metódy Tishchenko (1-40-1). Prvý cyklus liečby je 80 dní. Predtým však urobila všetky testy: celkovú krv, bioanalýzu krvi, moč, ultrazvuk prsníka, nádorový marker. Mnohí liečitelia odporúčajú robiť to s cieľom sledovať výsledky liečby s rakovinou hemlock.
Samozrejme prísna diéta a zákaz: čaj, káva, alkohol, fajčenie. Podrobnejšie a užitočné informácie o liečbe jedovatých bylín pre rakovinu možno získať čítaním knihy Zholondz M I. Vrelo odporúčame.
4. júl - august - september. I naďalej brať hemlock tinktúru. Prvý cyklus liečby trvá 80 dní. Zároveň pokračujem v praktizovaní urinoterapie a okrem toho pijem 2-3 krát odvar oreganu, šalvie, tymian počas dňa (odporúčané niektorými liečiteľmi).
5. septembra 13. septembra skončil prvý rok hemlock. Urobené krvné testy, moč, Urobte ultrazvuk. Krvné testy sú normálne, Uzi dokonca vykazoval mierny pokles veľkosti nádoru. A to je po prvom kurze.
6. september - október - november. Pokračujem v hemktínovej tinktúre, ale od 14. septembra som začal 2. kurz. Až teraz to beriem dvakrát denne, rovnakým spôsobom (1-40-1), t. J. Na vrchole bude 80 kvapiek denne. Keďže zdravotný stav je normálny, odporúča sa zvýšiť dávku.
7. decembra. Začnem s Božou pomocou, aby som si vzal hemktínovú tinktúru posledného 3. KURZU. Tentokrát mi bolo odporúčané piť z 35. pádu na zvýšenie na päť až sedem dní tak, aby sa znížil na 30. pokles
8 Na konci tretieho cyklu užívania hemlockovej tinktúry, aj na odporúčanie liečiteľov, musíte urobiť jeden mesiac prestávku, a ak sa cítite normálne, musíte začať ďalší priebeh liečby rakoviny s inou jedovatou rastlinou, počnúc tinktúrou Aconite. Vďaka Bohu, našiel som normálneho výrobcu.
Na tomto konci. Boj, nádej len pre úspech, v žiadnom prípade nestrácajú srdce, úsmev viac z akéhokoľvek dôvodu, všetky úspechy a veľa šťastia. Buďte zdravý. Od u Galina.
P.S. Review of Dmitry 23. júna. Dima, ste očividne stále veľmi mladá, čo je dôvod, prečo sú tak kategorické proti populárnym metódam liečby rakoviny. Ale tieto metódy sa osvedčili nie na ROKY, ale po stáročia, Chytiť rozdiel?

Galina, vďaka za pozitívnu a nádej! Ďakujeme Vám za to, že ste tak veľa neučili za našu inšpiráciu pre liečbu rakoviny. To si vyžaduje veľkú odvahu a sebadisciplínu, aby sa nespoliehali na lekárov, ale aby prevzali kontrolu nad liečbou rakoviny v ich rukách.

Galina, márne si opustil oficiálnu medicínu, bol som tiež diagnostikovaný s rakovinou prsníka 2 stupne. Absolvoval som operáciu, podstúpil 6 cyklov chemoterapie a potom som začal hľadať alternatívnu liečbu rakoviny. Tamara Vladimirovna Makeyenko šiel online, žije v Pskove, lieči rakovinu jedovatými bylinkami (akonit, hemlock, tinktúra amanita). V našej pozícii je potrebné použiť akékoľvek prostriedky na liečbu rakoviny, veriť v úspešnosť liečby a požiadať Boha, aby pomohol v boji proti zákernej chorobe. Akceptovaná frakcia ASD 2, Hovoriť o úspechu liečby je ťažké, „rakovina“ je mazaná, budeme prosiť Boha o pomoc v liečbe, veríme, naďalej žijeme, Boh nám dáva mier, aby sme prijali to, čo sa nedá zmeniť, a moc zmeniť, čo je možné. Úspech v liečbe, uzdravení, Boh vám žehná,

Ešte nemám hovor, ale mám chorú dcéru. Má diagnózu Hodgkinovho lymfómu v štádiu mediastina 3. Môže niekto niečo zdieľať, svoje recepty na tradičné liečby rakoviny, ich najlepšie postupy? Bol by som veľmi vďačný.

Vitajte! Môj brat, 44, bol diagnostikovaný v štádiu 4 rakoviny žalúdka, neoperovateľných, pažerákových a pankreatických metastáz. V onkologickom centre Nizhnevartovsk a mesta Tyumen bol odmietnutý. Pitie teraz frakcie ASD-2. Aj keď výsledky nie sú viditeľné, je veľmi slabý, veľmi tenký, je málo. Povedz mi, prosím, možno by si do ASD-2 musel pridať nejakú ďalšiu drogu?
Ďakujem vopred.

Môj otec má rakovinu pľúc. Ak niekto pozná skutočné prípady hojenia, napíšte.

hlad + petrolej v správnom pomere - najúčinnejší ľudový liek na rakovinu akéhokoľvek druhu je 100% a rakovina žalúdka nie je problém vôbec

Vladimir, ja sám som liečil rakovinu pľúc 4 stupne ľudovými liekmi a vyliečil. Napíšte svoju e-mailovú adresu, podrobne vám poviem o mojej liečbe

Predávam bylinky z rakoviny s metastázami do pečene. Kúpil som pre môjho otca na jar roku 2012.

1. Aconite
2. Zbierka otca Georgea
3. Chaga + had Highlander 3ks
4. Repack 2
5. Volodushka 2
6. Šťava 2
7. Kaštanový olej
-----
priniesol všetky z Uljanovsk.
Všetko je zapečatené. Bohužiaľ nie je potrebné.
Schéma ako piť na stretnutí.
Kúpil som si všetky byliny za 4000 predaj za 2500.

Recenzie tých, ktorí boli schopní vyliečiť rakovinu s ľudovými liekmi sú na tejto stránke na témy: rakovina pečene, rakovina pľúc, rakovina žalúdka. Je tu viac zaujímavých príbehov ako tu.

Valery!
Píšete, že hlad + petrolej v správnom pomere dokáže vyliečiť rakovinu akéhokoľvek druhu - 100%. Mohli by ste popísať túto metódu podrobnejšie: čas nalačno, dávky a trvanie príjmu petroleja?
Pravdepodobne sa liečil niekto z vašich príbuzných?

Môj priateľ má rakovinu konečníka. Ak máte skúsenosti s liečbou ľudových prostriedkov, napíšte na toto fórum.
Bol by som veľmi vďačný

V decembri 2012 som mal diagnostikovanú rakovinu 4-stupňových buniek s tvrdým patrom. c. Mal som pečať na mojom poschodí pred niekoľkými rokmi, som neprikladal veľký význam, aby to, kým nádor blokuje ľavý nosný priechod. A keď bolo zlé dýchať a správne, išiel som do nemocnice. Moja neopatrnosť ma opustila nabok. Dajte túto hroznú diagnózu. Od februára do mája 2013 som ležal v onkológii. Prešiel som dvoma gama terapiami: 1. - 23. sedenie, 2. - 10. sedenie. Kým som bol „opekaný“, môj manžel „utiekol“ na ďalšiu ulicu do Sidorenka N. N. (lekársky asistent pohotovostnej lekárskej služby). Stručne povedané, dostal som dvojaký úder: Strávil som zradu môjho manžela ťažšie ako gama terapia. Môj manžel nikdy neprišiel do nemocnice, nepýtal sa: som nažive? Po radiačnej terapii mi mukozitída mučila po ožiarení ďalších šesť mesiacov, nemohla som naozaj jesť. 10. september 2013 Musel som ísť na operáciu. Pri konzultácii chirurg povedal, že neexistuje žiadna záruka: nádor nie je možné vyčistiť až do konca a po operačnom období bude veľmi bolestivý. Bol som šokovaný niekoľko dní, ale vytiahol som sa spolu a... nešiel na operáciu. A ja som išiel na sväté miesta: v Diveeve, Sanaksare, Murome, Moskve... Bol som na kolenách a žiadal Boha, aby ma nechal žiť, pretože mám štyri deti, tie mladšie stále študujú. V sláve Božej žijem! Lieči rakovinu ľudovými liečivami, pijem bylinky: hemlock, akonit, stonecrop, čierny orech, euphorbia pallas, divoký chmeľ, cédrové šťavy na cédrovom oleji, onkologické poplatky... A opäť: vstúpil som do klubu Coral World, kde sa konala vegetatívna rezonancia diagnóza. Som si istý, že je vo vašom meste. Choďte, urobte diagnózu a nebudete ľutovať. Nemáte tušenie: koľko škaredých vecí v našom tele sú paraziti, vírusy, huby a všetky druhy cocy... To sú všetci predchodcovia onkológie! V tomto klube sú veľmi dobre ošetrení na čistom povrchu. Verte, že pomáha. Želám všetkým, aby nestratili srdce, nestratili vieru vo svoju silu. Nech vás Pán žehná všetkým! Verte v Boha a nikdy vás nenechá v ťažkostiach!

Ahoj priatelia! Volám sa Dima, má 20 rokov a mám Lymfóm: (a najmä LH nodulárnu sklerózu, 3. porážku inguinálnej, ileálnej a lymfatickej uzliny mediastina) Po prijatí tohto záveru od chirurga odišiel na chémiu do 8 lekcií s doxorubicínom a susednými Na štvrtom kurze sa telo vzdalo a začalo zvracať a postupne sa všetko naplno naplnilo orgie a hystéria, na siedmom kurze ho chemoterapeut poslal na radiačnú terapiu, kde zostal 1/3 plánovanej dávky liečby, potom sa zaoberal radiačnou chorobou a to je všetko. končili.. boli tam malé lymfatické uzliny v iliaku a jeden mierne vzrástol v mediastíne, skrátka, nie je na výber, a tak som sa začal so samoliečbou, asi 3 mesiace pijem tinktúru Veselok, čoskoro kt a xs, ktoré tam uvidím (v prípade, že som pripravil extrakt z huby, tak tu je otázka Ako ich presne piť? Kto je s lymfómom a kto pije muchotrávky?
Už nemôžem brať chémiu... Potrebujem pomoc od skúsených guruov o lymfómoch a liečbe rakoviny ľudovými liekmi! Ďakujeme všetkým, ktorí zanechali spätnú väzbu.

ahoj Volám sa Nataša. Môj brat bol diagnostikovaný rakovinou žalúdka v apríli 2014. Strihané a prešité, povedali, že to bolo neskoro, už 4 štádium, a metastázy išli do iných orgánov. Chémia tiež odmietla. Vo všeobecnosti bol tramadol vypustený a domov uhynul. Brat, keď sedel pri injekciách, odmietol vziať bylinky a teraz je stav hrozný, bolesť je hrozná. Začali piť trávový hemlock, palinu, banán a oveľa viac. Všetko, čo nájdem na internete. Ale keďže je správne vziať si jeden jed s druhým, nemôžem si vziať schému. Hľadám bylinkári na internete, nemôžem nájsť. Prosím, pomôžte, kto vie čo, ďakujem vopred veľmi pekne za vašu pomoc. A želám všetkým chorým - nezúfajte. Bojujte a pamätajte, že Ježiš zomrel za naše hriechy a chorobu, ktorú dáva človeku tak, že chápe, ako žil a ktorou cestou ísť ďalej. Pán nám veľa pomáha. Buďte zdravý.

Mám rakovinu pečene, mal operáciu, teraz nízke krvné doštičky. Kým chémia nie je hotová. Metastázy v pľúcach a pečení. Čo robiť Ako sa liečiť? Aké ľudové prostriedky použiť? Help.

Ľudia! Chcem spoznať reálne prípady obnovy pacientov s rakovinou s 3 alebo viac art.

žiaľ, áno, ale za celý rok a po 4 etapách. tak to považujte za veľmi dobrú pomoc.
ale mnoho z nich sa vytvrdzuje a všetky, existuje celý tetradochku (a teraz zverejnila tiež knihu, je možné, že v kláštore, aby kúpiť) s dôkazmi uzdravenie.

vôbec, pokiaľ je mi známe, rôzne typy a druhy rakovinových buniek citlivých na rôzne techniky, lieky a pod pokúsiť sa tu konzultovať

Lin, mám mamu.

na úkor stupňov je ťažké povedať, ale na dvoch miestach. av rôznych časoch

tak prečo si to do pekla napísal? Teta-doktorka ti nepovedala, aká dôležitá je nálada? Myslíte si, že sa rakovina vráti, je to prvá vec, ktorú potrebujete vedieť, a že tí vyliečiť? chcela sa chváliť vedomosťami? alebo len od detstva sa vám páči prísť na dovolenku v obleku?

áno, pre poznámku, ľudia, ktorí nemali z počutia vedieť, čo rakovina je známe a ako je s ním zaobchádzané as akým úspechom, a štatistiky nie sú upokojujúce, bohužiaľ, rovnako ako skutočnosť, že každý prípad je iný, a nádeje Obnova by mala byť vždy beMessage bola zmenená užívateľom 05/31/2007 na 20:01

4. štádium onkológie. Kto vystúpil? Čo si urobil?

Droga "Arktída" môže vyskúšať. Priateľ mal cerebrálny hemangióm, naplánoval operáciu, po priebehu drogy sa nádor zmenšil, lekári operáciu zrušili. V extrémnych prípadoch som počul, že sa ľudia obrátili priamo na Žyuganov.

[Správa zmenená používateľom dňa 26. januára 2015 16:29]

liečba odmietnutá?
Urobte MRI, aby ste zistili zdroj rakoviny a histológiu lymfatických uzlín.
Kde je metastáza? len v lymfatických uzlinách?
Ako sa zväčšujú lymfatické uzliny?
lymfatické uzliny vyvíjajú tlak na nervové korene az tejto bolesti - potom budú ešte silnejšie.
v každom prípade je potrebná silná úľava od bolesti. napríklad narkotická platri (fentanyl 100 a podobne), potom pacient môže dokonca jesť a spať.
paralelne je potrebné vykonať testy a zistiť, či existuje možnosť liečby

bohužiaľ je takmer nemožné obnoviť
Cieľom liečby je zvýšiť trvanie a kvalitu života.

[Správa zmenená používateľom dňa 26. januára 2015 18:55]

Čítal som, že v onkológii je 5% samoliečiacich

Prečítajte si Rainwater Janette. Je to vo vašej moci.

Bolo popísané samo-uzdravenie chlapca 8 rokov, mal nádor na mozgu a predstavoval si, ako ju rozbíja.

Prečítajte si Dontsova "Poznámky militantného optimistu", keď bola liečená
Mala tiež 4 etapy.

Tam, hlavná myšlienka "Rak, on sa bojí smiechu."

Ak máte dobrú schopnosť reprezentovať niečo - veľkú príležitosť na zotavenie

Znie to pre mnohých čudne, ale dejú sa zázraky a často robíme tieto zázraky sami.
Boh pomáha niekomu - stačí sa opýtať a veriť.

Neexistujú žiadne problémy a obmedzenia - v skutočnosti sú všetky obmedzenia v našom mozgu

Ak máte dobrú schopnosť reprezentovať niečo - veľkú príležitosť na zotavenie

Znie to pre mnohých čudne, ale dejú sa zázraky a často robíme tieto zázraky sami.
Boh pomáha niekomu - stačí sa opýtať a veriť.

Neexistujú žiadne problémy a obmedzenia - v skutočnosti sú všetky obmedzenia v našom mozgu

keď taká bolesť, potom nechcete nič, ani žiť ani jesť ani spať

Zvlášť, keď si sám

Dontsova mala to šťastie, že sa dostala do oddelenia s takým strýkom - vyškriabala sa

Napodiv - všetko vyliečené


Áno, tvrdé a desivé

Zvyčajne existujú 2 možnosti na zmiernenie utrpenia (nikto nevyžaduje, aby tradičná medicína odmietla)
Každý si vyberá, čo je pre neho jednoduchšie

Verte v Boha, pýtajte sa a modlite sa. priznať sa, byť očistený dušou (aj keď sa neliečite, naučíte sa odpustiť) - to je tiež druh psychoterapie

2. Prečítajte si knihy, o ktorých som písal
Obaja sú dobre napísané a ľahko čitateľné.

A tu buď pracujú s psychoterapeutom alebo klinickým psychológom, alebo sa učia vizualizovať a učiť sa odpustiť. (Louise Hay tiež začala cvičiť psychoterapiu vo svojom kostole po zotavení z rakoviny)

Najhoršie je, keď je pacient sám so svojimi bolesťami a myšlienkami.

A čo Dontsov. Mala operabilnú rakovinu a po úspešnej operácii odstraňovania nádorov aplikovala všetku túto psychoterapiu a vtipných strýkov! A tu ani nepoznajú dôvod.
Samozrejme, myšlienky sú materiálne a všetko, ale nemôžete robiť bez skutočného vyliečenia, čo sa dá povedať.

Bohužiaľ, nemôžem poskytnúť radu. Oci, nemohli sme zachrániť. Po diagnóze žil o niečo viac ako rok, o niečo viac, ako lekári predpovedali.
Ale! mal rakovinu už pred 16 rokmi. Potom mal operáciu a potom bojoval, naozaj bojoval: držal sa diéty, robil nejakú špeciálnu gymnastiku, čítal Bibliu a bol všeobecne odhodlaný žiť. Zo svojich kolegov, s ktorými dostal takúto diagnózu (majú chorobu z povolania), žil najdlhšie. Ale druhýkrát nemal silu bojovať. Vďaka jeho bratovi, ktorý žije v zahraničí a prišiel, keď bolo jasné, že neexistuje nádej. Zdá sa nám, že len jedna radosť z komunikácie s ním otec trvala ďalší mesiac.

Takže pozrite sa na tradičné metódy liečby, ale aj na dušu, duševné
náladu, tiež nezabudnite!

registrácia

Neexistuje žiadny liek na rakovinu! ak je štvrtá etapa s metastázami, potom je osoba odsúdená na zánik a jediná vec, ktorú môžeme urobiť, je zmierniť jeho bolesť a obkľúčiť ho opatrne, hoci v tomto prípade je osoba taká zlá, že každá návšteva jeho príbuzných je záťažou. Najlepšie je pravdepodobne Hospice, hoci tam nie je žiadna bolesť, dávajú silné drogy. ale vo všeobecnosti je to hrozná choroba
online

Winter. V noci. Hospic. Vietor.
A nikto sa nestará o nič.
Aká vysoká pre veľký plot
Umiera na mňa drahý muž.
SNOW. Slzy. všetko je zamiešané
V mojom živote som sám
Som silný, nikdy neplačem,
ale prečo, na lícach slzy
Stojím a čakám, autobus je znečistený
So spoľahlivým. Znova tam idem
VUT v Brne. už ma nepoznáš, môj NATIVE.
Vieš, je to pre mňa bez teba ťažké.
Obliečky na topánky, HOSPITAL, idem na oddelenie
A verím v rozprávku. Iba rozprávky NO.
Vstúpim a vidím, všetci sa skrývaš.
Bojujete za svoj život,
A obrazovka, ktorá vás oplotí,
Je mi jedno, koľko, pretože ťa milujem.
Pre vás by som dal veľa.
Aby ste žili, smiali ste sa ako vždy.
Ale veľmi dobre chápem, že sa to nikdy nestane.
Zimná noc, HOSPIS, vietor,
Každý má vždy svoj vlastný podnik.
A ja som v slzách, všetky čakajú.
A nie je tam žiadna spása, a idete PRE VŠETKO.
Tieto básne som venoval svojej MAMA.

Vo viac ako raz odvážnom rúchu
Z jasného farebného vlákna
V nemocničnom preplnenom oddelení
Je to stará žena, plakala pri okne.

Nikto ju neuspokojuje
Každý vie o dôvodoch týchto sĺz.
Susedia na návšteve v oddelení,
A len raz, syn priniesol župan.

Zabudol som na papuče, povedal rozpačito:
- Prinesiem zajtra... buďte trpezlivý, matka?
- Samozrejme, že áno. Som na perách.
A v vlnených ponožkách môže ležať.
Kam mám ísť? Je tu málo miesta.
Jedlá prinesú sestry.
Bol som taký chorý z choroby
Čo by som si ľahol a odpočinul.

Syn si povzdychol, odvrátil sa na stranu:
- Tu... Vidíte... je tu niečo pre vás...
To všetko je veľmi mätúce a jemné...
Ale nemyslíš zle na mňa!
Váš byt je prázdny
A moja žena a ja sme o tom premýšľali
Čo si tu a tam... Sám... Sick...
Lepšie, vezmite si na seba.
A vnúčatá budú šťastné, viete
Nestarajú sa o vašu dušu, matku!
Všetko! Vyriešený! Presťahujete sa k nám!
Predáme Váš byt!

Vytiahol papier, povedal bez pochýb:
-Myslel som na všetko, ver mi, mama...
Hneď ako uvidíme vylepšenia,
Odtiaľ budete s nami okamžite žiť.

Čo tu hovoríte? Je to jej syn, moja vlastná krv...
A vnuci im stoja za to!
A podpísal, nevedel
Ako to vlastne sú.

Dni idú, týždne idú...
Niet syna. A je nepravdepodobné, že príde.
Stará žena bola potešená a smutná...
Ale kto a čo tu nechápe?

A každý deň stará žena slabne
A v noci čoraz viac snov
Ako malá kaša ráno sa zahrieva jeho syn,
Ale on plače a nechce ho jesť.

A prvé kroky syna,
A slovo, ktoré povedal po prvýkrát
A prvé škrabance a hrbole
A materská škola, škola, prvá trieda...

Lekári mlčia a snažia sa mať silu
Nejako zmierni jej utrpenie.
A príbuzní sú prísne zakázané
Starej žene o diagnóze informovať.

Nevie, čo je v nemocnici
Nie je to jednoduchá nemocnica v meste,
Že už nie sú väčšie šance na zmenu...
Ale pre jej nevedomosť nie je nočná mora.

Značka "Hospice" na stene pri vchode
O ničom nehovorí.
Podivné slová sú už dávno módne
A je na tom potrebné obviňovať niekoho?

Ona nevie, že syn pravidelne
Hovorí lekárov týždenne, dvakrát:
- Povedali ste, umreli... Podivné,
Stále je nažive.

Ona je nažive. Čaká a verí
Že syn príde, objať, vysvetliť...
Dvere komôr sa otvoria,
Bude rozumieť všetkému a odpúšťať všetko...

S poslednými silami sa dostane z postele
Držiac múru, choď do okna.
Ako dlho bude mať dosť trpezlivosti
Takže verte ľahostajnému synovi?

Je pripravená pokúsiť sa do konca
A sily, ktoré nie sú, musí nájsť.
Náhle príde? Musí počkať!
Príde... No, ako nemôže prísť?

Stojí a kričí... Čaká na svojho syna, aby...
Len nepozorovane sa pozerajte na oblohu
A on krčí kríž
Hovoria, počkaj, Pane, neberte...

Recenzia ľudí s rakovinou

Ahoj všetci
Momentálne online: 2 používatelia.
ale stále.
Zaujímalo by ma: existujú ľudia, ktorí sa zotavili z rakoviny?
Existujú ľudia, ktorí môžu bojovať proti rakovine?
Čítal som veľa o liečivej sóda, petroleji, strave, vodke atď.
Sú tu ľudia, ktorí boli vyliečení podobným spôsobom?
Napríklad:

Nejaký druh rozvodu

Pridané po 57 sekundách


Aký druh liečiteľov? Čo nosíš nezmysly? Inzerovať čo?

A ako posilniť imunitný systém?

Tu si dovolím takýto zoznam:

1. Viac motorickej aktivity. Ľahká telesná výchova, chôdza, strečing. Výhodne pod holým nebom, ďaleko od mesta. Každý deň najmenej 2 hodiny.

2. Správna alebo diétna strava. Je to viac ako zelenina a ovocie. Ďatelina. Menej mäsa. Ryby s mierou. Zároveň však musí byť zachovaná rôznorodosť. Korenie príliš veľa pomoci typu kurkuma. Cesnak, cibuľa, zázvor, ale s mierou, nie moc. Skutočné, nie konzervované morské plody. Sušené ovocie. Fermentované mliečne výrobky.

4. Plevel. Odvar z harmančeka, anízu, medovky, sušeného chleba močiar. Erva vlnený - zázrak trávy, len piť cez slamu. Echinacea.

5. Duševná nálada. Modlitby, mantry, meditácie, prajajáma - čokoľvek. Pozitívny postoj a zbavenie sa stresu, závisti, hnevu.

6. Zelený čaj. Vývar boky. Čerstvé a suché ovocné kompóty. Šťava z granátového jablka. Všeobecne platí, že najmenej 2 litre čistej čistej vody v zime a 3-4 litre v lete.

8. Suché červené víno. Najviac 100 gramov. za deň, ale nie pol litra týždenne) Občas dobrá vodka nie viac ako 200 gramov. mesačne.

9. Kalenie. Kontrastná sprcha.

10. Pridajte sódu a peroxid. Pochybujem o ich účinnosti, ale teoreticky by malo pomôcť vyplavenie tela. Môžete použiť liek Blemarin. Tiež znižuje kyslosť.

Stránka fóra Memoriam.ru

Ako prežiť smrť milovaného človeka

  • Zoznam fór ‹Survive.‹ O psychologických problémoch a ťažkostiach pri adaptácii
  • Zmeniť veľkosť písma
  • Verzia pre tlač
  • Memoriam.ru
  • FAQ
  • registrácia
  • vstup

Onkológia: bola šanca.

Moderátor: Evgenia X

Re: Onkológia: bola tam šanca.

tatiana_i »09 Mar 2014, 13:50

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Goodie ”22.9.2014, 22:31

Re: Onkológia: bola tam šanca.

ARISHA »05.10.2014, 22:33

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Dobrá nevesta »6. októbra 2014, 19:47

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Lena123 "15.října 2014, 18:21

Natalia_L napísala (a): Čítam a analyzujem všetko. Toľko pozitívnych príkladov s liečbou alebo dlhodobými remisiami. A my sme nemali rok od diagnózy. Sasha je vždy silná, zdravá, športová a tiež štvrtá etapa rakoviny žalúdka. Predtým nebol detegovaný. A nemohli tomu veriť.

Ako predtým, občas sa pýtam na otázku a možno by bola šanca žiť o niečo viac. A ak v počiatočných fázach lekári našli príčinu a výsledok by bol iný.
Hard.

Natalia, je mi veľmi ľúto za váš smútok. Moja matka tiež zomrela na rakovinu žalúdka. Našla v 3 etapách. Našiel náhodou. Po diagnóze žila 2 roky.
Bohužiaľ. Rakovina žalúdka nie je prakticky diagnostikovaná v prvej fáze, o veľmi zriedkavo v druhom štádiu. Pri diagnóze pacienta je to spravidla 3 alebo 4 štádiá, keď sú predpovede už veľmi smutné: (
S takouto lokalizáciou je bohužiaľ veľmi málo pozitívnych príkladov.

Re: Onkológia: bola tam šanca.

ARISHA »18. október 2014, 9:53

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Natalya_L »19.října 2014, 2:41 hod

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Lyusechka ”30.10.2014, 17:47

Re: Onkológia: bola tam šanca.

Docha "12 Marec 2015, 15:39

Vo svete tohto a priateľa, budete vždy so mnou, vždy pôjdem k vám, v mojom srdci zranený, múmia múmie, múr z kameňa.

Re: Onkológia: bola tam šanca.

kristy79 »Mar 14, 2015, 11:34

Rakpobedim.ru

Choroba môjho manžela (rakovina pľúc)

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 04 Nov 2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Lyudmila1986 05.11.2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 05 Nov 2016

Lyudmila1986 (05.11.2016 - 03:06) napísal:

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 05 Nov 2016

Lyudmila1986 (05.11.2016 - 03:06) napísal:

  • ako
  • Nepáči sa vám
Konstantinova Nina 05 Nov 2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 06.11.2016

Nina Konstantinova (5. november 2016 - 18:03) napísala:

  • ako
  • Nepáči sa vám
AlexanderV 06.11.2016

Maria Bulgakova (06.11.2016 - 08:23) napísala:

Existujú také príbehy na internete, ale nie o rakovine pľúc. V praxi som sa nestretol. Aj keď sám upravil pH sódy na niekoľko mesiacov. Odôvodnená kritika používania sódy tu na fóre podnietila opustiť túto prax. Teraz pijem Essentuki 4. Táto minerálna voda je podľa môjho názoru výrazne alkalickejšia ako ostatné. pH sa môže udržiavať v požadovanom rozsahu. pH sa meria pravidelne 3-5 krát denne.

Prostredie v tele by malo byť zásadité. ale snáď nie je potrebná nádej na uzdravenie alkalickými liekmi. Vytvárajú len priaznivé prostredie, v každom prípade je to úroveň môjho súčasného chápania.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Konstantinova Nina 06.11.2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 06.11.2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Elena PP 06.11.2016

AleksandrV (06.11.2016 - 09:30) napísal:

Existujú také príbehy na internete, ale nie o rakovine pľúc. V praxi som sa ešte nestretol. Aj keď sám upravil pH sódy na niekoľko mesiacov. Odôvodnená kritika používania sódy tu na fóre podnietila opustiť túto prax. Teraz pijem Essentuki 4. Táto minerálna voda je podľa môjho názoru výrazne alkalickejšia ako ostatné. pH sa môže udržiavať v požadovanom rozsahu. pH sa meria pravidelne 3-5 krát denne.

Prostredie v tele by malo byť zásadité. ale snáď nie je potrebná nádej na uzdravenie alkalickými liekmi. Vytvárajú len priaznivé prostredie, v každom prípade je to úroveň môjho súčasného chápania.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Konstantinova Nina 06.11.2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Konstantinova Nina 06.11.2016

Elena PP (06.11.2016 - 21:02) napísala:

  • ako
  • Nepáči sa vám
AlexanderV 07.11.2016

Elena PP (06.11.2016 - 21:02) napísala:

V zdravotníckych prístrojoch si môžete kúpiť celkom pohodlné lakmusové indikátory na meranie acidobázickej rovnováhy moču. Tu je len mierka (cena rozdelenia) na nich je veľká (0,5). Dostal som aj viac nemeckých, presnejších, rozrezal som ich (priekopy) na malé fragmenty a používal pinzetu.

Môžu merať a sliny. ale krv, ako ju chápem, a nie tak náchylná k výkyvom vo vzťahu k pH. On a meranie doma, pravdepodobne nie realistické.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 07 nov 2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marina Ivanovna 08 Nov 2016

  • ako
  • Nepáči sa vám
AlexanderV 08 Nov 2016

Marina Ivanovna, vaša zúfalá výzva na pomoc vyvoláva úprimnú sústrasť. Ale na tomto mieste sa viac pozornosti venuje lekárskym metódam boja proti rakovine.

Ľudové prostriedky možno vyhľadávať na iných stránkach. Hoci existuje veľa heterogénnych informácií. Časti "Čo a ako zaobchádzať", ako aj "Pozor, šarlatáni" tiež obsahujú veľa informácií.

Pokiaľ chápem otázku, ľudové metódy niekedy dávajú prekvapivé výsledky, len stále sú to často ojedinelé prípady. A vedľa jedného sa uzdravil alebo previedol do odpustenia pomocou ľudových prostriedkov, stoviek ďalších, ktorým rovnaká metóda nič nedala.

Ak sa zjednodušuje zobrazovanie situácie - iba s ohľadom na študované typy rakoviny sú viac ako sto, a jedným zo spôsobov, ako sa im nepodarí pomôcť so všetkými z nich, a ak beriete do úvahy všetky črty každého organizmu, potom šanca dostať sa správnym spôsobom liečby nie je veľmi pravdepodobná.

Odpusť mi, že ti nepridávam nádeje pri hľadaní ľudovej nápravy, ale v žiadnom prípade to nechcem odniesť.

Modlite sa, hľadajte, zaklopte. Klepanie otvorené. Ja sám tiež mám metastázy v kostiach, ale chemoterapia už dosiahla pozitívny výsledok. Začal som kvapkať kyselinu zoledrónovú. Otvor na okraji niekoľko milimetrov zmenšil priemer.

Snažte sa nepadnúť do zúfalstva.

A na internete veľa stránok s ľudovými liekmi. Len nerobte bezmyšlienkovité kroky, aby nedošlo k poškodeniu. Obzvlášť vás žiadam, aby ste nechodili na rôzne druhy pomoci od psychikov a okultistov a nezáleží na tom, či je čierna mágia alebo takzvaná biela mágia.

To nie je len šarlatán. Je to malomocenstvo, alebo ak chcete, onkológiu ducha. V najlepšom prípade nebude existovať žiadna pomoc, len jej viditeľnosť a potom platba. A spravidla takýto podvod stojí za veľa peňazí.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Konstantinova Nina 08 Nov 2016

Marina Ivanovna (07.11.2016 - 19:29) napísala:

Vie niekto, kedy bola rakovina liečená?

Niektorí ľudia nemajú rakovinu, iní s tým nemôžu nič robiť!
Chcem tiež pridať 2 pozitívne príklady:

jedna z mojich babičiek mala rakovinu žalúdka, 3. štádium. Lekári odmietli operovať, pretože v jej veku av tejto fáze UTB nepomáha (v skutočnosti je UTB pre štát jednoducho drahé, to bolo v Nemecku).
Nevzdala sa však a našla v jednom malom meste lekára, ktorý súhlasil s pôsobením na nej. Od tých dní uplynulo 10 rokov, žije a má život!

a nedávno svokra našla rakovinu prsníka a tiež vyliečila.

Všetko dobré zdravie!

Je tu nejaká temka „Dawn“ na pomoc? “Tam sa diskutuje o drogách ASD (alebo ADF? - Zmiasť som to celú dobu.) Takže o ňom veľa informácií na internete, môžete si prečítať.Zdá sa, že sú liečení na rakovinu.

Musíme s ním začať pracovať. Každý si môže pomôcť, ak chce, bez psychológov.

Olga Avgustinovna Sokolová, autorka knihy "Problémy psychologickej rehabilitácie pacientov s rakovinou" - psychológ-konzultant, školiteľ, predseda verejnej organizácie Šanca pre nádej v Chabarovsku.

hľadal na Rambler "oncopsychologist Olga Sokolova."

Čiastočná alebo úplná dotlač zverejnených informácií je povolený len so súhlasom autora.

Fórum mám rakovinu

Zjavenie rakoviny pacienta.

Všetko, čo píšem nižšie, je veľmi osobné. A dlho som schovával svoju chorobu. Časom bude blog s najväčšou pravdepodobnosťou vymazaný a nastavený anonymne. Možno moja skúsenosť zachráni niekoho z chýb. No, potom som späť z choroby a nemám právo držať v nevedomosti ľudí, ktorí mi strelivo. :) Začnem prvý, ako som ochorel) je náhoda: 1) genetika Veľa pacientov s rakovinou v mojej rodine 2) v roku 2004 som porodila Arseny, ktorý bol diagnostikovaný s mozgovou obrnou v dôsledku poranenia.

Fajčenie spôsobuje 87% rakovín pľúc

Svetový deň bez tabaku alebo Svetový deň bez tabaku sa každoročne 31. mája oslavuje z iniciatívy Svetovej zdravotníckej organizácie. Zatiaľ čo informácie o škodlivých účinkoch fajčenia na telo sú všeobecne známe, väčšina fajčiarov si neuvedomuje, aké veľké je riziko vzniku rakoviny pľúc, čo je choroba, ktorá je na prvom mieste v úmrtnosti na rakovinu. Rakovina je výsledkom rastu buniek mimo kontroly a umierania. Nasledujú normálne telesné bunky.

Rakovina prsníka: iba 4 roky po operácii. Choroby prsníka.

Príklad odvahy. Mama bojovala až do konca

Oprava prsníkov po onkológii: ako skutočné!

Dievčatá, modlite sa za mňa a pomôžte mi s radami. - www.hope.ua.

Mám 37 rokov. Len včera som zistil, že mám štádium 3 rakoviny prsníka, diagnóza bola v centre Taganka, ultrazvuk, mamogram a punkcia bola vykonaná. Tak strašidelné. Čo robiť Kým oni dostali pokyny k Onco Dispensary na Bauman. Mal by sa Kashirku snažiť dostať? Spočiatku tam všetci radili, teraz hovoria, že je tu nehanebných ľudí, ktorí len ťahajú peniaze. Snažím sa držať. Podporte prosím Možno nejaké fórum radí.

Rakovina: život po liečbe. Diéta, cvičenie, lieky.

Veľmi pekne vám ďakujem za zaujímavý a užitočný článok Dr. Myasnikova.
Pre všetky lekárske otázky, ktoré ma zaujímajú, sa často obraciam najprv na jeho názor.
Odpovedzte na všetky možné otázky bez toho, aby ste sa vyhli ostrým rohom!
Niekedy to dokonca ide na perekor etablované autoritatívne stereotypy!
A je ťažké s ním nesúhlasiť.
Tento článok mi veľmi pomohol (pred 2 mesiacmi som sledoval prenos na túto tému do služby YouTube).
A potom, ležiac ​​v onkológii (ca.sigma 4. storočie), mi slúžila ako správny návod v novom živote.
Menovite: denné zaťaženie chôdze 30-40 minút. 2-krát denne, ranné cvičenia, sprchy a v práci (som prešiel na ½ sadzby - to je možné) každé dva týždne chemoterapie.
Prejdenie tretej nie je zlé.
Poplatok za veselosť a optimizmus na pozadí zdravej výživy.
Znížené zo 118 na 100 kg.
Je ľahšie chodiť.
Ale je tu potreba odpočinku častejšie.
Každých 4-5 hodín.
To isté s výživou.
Chuť k jedlu je dobrá, ale musíte jesť obaja na dve a tri v noci, t. Do rána nestačí.
Mám však dostatok spánku!
Ďakujeme za jeho mentalitu a za správny hlboký a zároveň populárny prístup v celom medicínskom odbore!
Napriek tomu, že lekár so 40 rokmi skúseností - všetko nie je možné stonať!

Muži-re rektoromanoskopia na čas, ako by mal byť!
Rakovina hrubého čreva je veľmi zákerný a malý sirup.

Rakovina prsníka - obnovili ste sa po rmzh

Dnes moja matka odstránila prsnú žľazu - rakovinu 2. štádia: ((Povedz mi, čo bude ďalej? Môžu existovať nejaké moderné drogy? Lekári nič nehovoria.

choroba, ako povedať svojej rodine - ako povedať mojim blízkym, že mám rakovinu

Ak by ste vedeli, že Bôh nedopustil vážnej choroby, ako by ste začali informovať svojich príbuzných a priateľov? Teraz, ak potrebujete podporu a nielen morálku. Čo je správne urobiť?

Rakovina v mojej rodine - zatvorte stómiu v nemocnici 24

To je hrozné. Tento rok je len hrozné. Tento týždeň je len hrozné. Myslím, že musím hovoriť a radiť. Každý z nás má problémy a ťažkosti, ktoré prekonávame v živote. Ale občas sa vzdajú a chcú vyjsť s vlkom. Rodina môjho manžela má problémy. Rakovina obličiek u mojej babičky (76 rokov), už jedna oblička bola odstránená už dávno, teraz v 4. štádiu druhej obličky. Teraz je v nemocnici a drží vysoký tlak. Dedko zomrel v máji 14g (neskorý karcinóm pľúc a pečene bol zistený v decembri 13g). Svokra (55. T

O živote a smrti (čaká na diagnózu) - až do diagnostiky

Čaká na histológiu, predpokladanú diagnózu rakoviny krčka maternice. Ďalšia liečba v tomto prípade je jasná, koniec tiež. Posúvanie možných scenárov. Teraz, s nepriaznivým záverom, odmietam akúkoľvek terapiu a žijem tak dlho, ako žijem. Môj manžel je proti, povedal, že sa so mnou rozvedie, ak nebudem pokračovať v liečbe. Ale ja naozaj nechápem, prečo otráviť vaše telo, bojovať za život a potom zomrieť v utrpení a bolesti. Čo je pre mňa zásadne dôležité zmeniť.

[Odkaz 1]. Blog používateľa Raquel Moller na 7. mieste.

O rakovine - Ústav rádiológie v Kaluge

Strašné slovo. Priateľ, 35 rokov, poznám ju takmer 20 rokov, dve deti v materskej škole. Nádherná, úprimná, neškodná osoba. Stručne povedané, prišli problémy. O onkologickej nemocnici jej mesta sa hovoria len zlé veci. Kde sú v Moskve liečení (a nie sú odtiahnutí von)? A zdieľať dobré výsledky, bol - vyliečený - to je všetko. rokov. To je tiež potrebné. A predsa, kto sa modlí, modlí sa za služobníka Božieho Iriny, toto je to, čo najviac potrebuje! A kto dáva o zdraví, budem veľmi vďačný, ak aj ona.

Poraziť rakovinu. 20 otázok o strachu, príčinách a liečbe.

Daria Dontsova: ako poraziť rakovinu. Choroby prsníka

Slávny spisovateľ - o svojej chorobe.

HPV je onkogénny vírus. Zdravie ženy

. Tento vírus bol dlho považovaný za neškodný, až do 70. rokov 20. storočia nebol nájdený v rakovinových tkanivách krčka maternice: všetky histologické vzorky obsahovali DNA vírusových častíc. Nemecký vedec Harold zur Hausen, ktorý tieto štúdie uskutočnil, získal v roku 2008 Nobelovu cenu za medicínu. Dokázal, že ľudský papilomavírus 16. a 18. typu je onkogénny a môže spôsobiť rakovinu krčka maternice. Pred týmto objavom bola degenerácia rakovinových buniek spojená s herpes vírusom. Ukázalo sa však, že to tak nie je. Spôsoby HPV Infekcia To je zaujímavé! Zistilo sa, že približne 60 typov HPV infikuje pokožku a spôsobuje výskyt bradavíc.

Onkológie. Aká je prognóza? - ako porozumieť päťročnej miere prežitia

Ak má niekto podobnú skúsenosť s príbuznými alebo priateľmi, alebo ak sú tu lekári, odpovedzte prosím. Otázkou je, čo to je. Moja matka (teraz má 56 rokov) mala rakovinu maternice, ktorá bola náhodne operovaná. tj operácia na odstránenie maternice bola na pozadí prolaps a myómy, a potom sa ukázalo, že to nebol fibroid, ale rakovina. Ihneď po tom boli vaječníky odstránené, takže neexistovali zdroje možného šírenia rakoviny. Chémia a ožarovanie sa neuskutočnili, domnievali sa, že všetko je v poriadku. A teraz, po 2.

melanóm. Dieťa od 3 do 7 rokov

Kto-nubud môže poradiť, kam sa obrátiť s diagnózou nepigmentovaného melanómu? Dieťa má 6 rokov, je v chráme v hedvábí, bol malý krtek, a teraz tam je "halo" kože zo slnka, ktoré nemá opálenie: asi 10 mm v obvode, ako žiadny nárast, asi 1 mesiac prešiel. Prešiel cez stránky, ale všetky konzultácie so 14 rokmi, môže niekto stretnúť, prosím, povedzte mi to?

Rakovina prsníka O jeho, o dievčati

Povedz mi, prosím, kto počul o tejto chorobe. Na jednej strane našla moja matka nádor 10 mm x 8 mm. Lekár povedal, že už bol kalcinovaný, je potrebné pracovať, možno sektorovo, a možno pred lopatkami, bude to počas operácie jasné. Aká veľká je šanca prežiť po takejto diagnóze a aké ťažké je prežiť takúto operáciu? Hovorí sa, že je to veľmi ťažké. A aká je doba zotavenia, hoci chápem, že všetko je individuálne, ale stále? Ďakujem.

Nie sú tam identickí ľudia a rovnaká rakovina, takže je ťažké povedať, ako budete. S celým srdcom želám, aby vaša mama operácia uspela a remisia bude kompletná.

A teraz ten príbeh, ktorý som chcel, ale neposlal Zose.

Pred siedmimi rokmi našiel jeden z mojich bývalých nadriadených rakovinu prsníka. Operácia (úplná unilaterálna mastektómia), potom bola dlhodobá radiačná a lieková terapia.

Bola vždy veľmi chudá a v dôsledku toho klesla na veľkosť štíhleho dievčaťa. Kvôli terapii sa začali objavovať vlasy.

Bola som šokovaná jej reakciou na toto všetko.
Vychádzajú vlasy? Ale pre nich urobím Mohawka sám a budem sa smiať mojim vlasom. Úplne vypadol?
Môžem si oholiť hlavu a urobiť si zbierku klobúkov, čiapok a klobúkov.
Nenájdete oblečenie pre dospelých? Z toho všetkého sa obliekam do detskej izby a ja si tiež zariadim maškarný ples.
Spadá váš sluch? Pracovná komunikácia - e-mailom, všetko ostatné - s vtipmi žiada, aby hovorili hlasnejšie.

Minulý týždeň som sa s ňou občas stretol a rozprával. Rakovina sa nikdy nevrátila, je veselá, plná plánov do budúcnosti a ako vždy, tisíce prípadov sú zaneprázdnení. Úžasní ľudia. Možno jej jej tvrdohlavý smäd po živote pomohol prežiť.

vitkana

Život čaká na leto

Ide o post psychologickej pomoci tým, ktorých príbuzní boli diagnostikovaní s rakovinou alebo inou ťažkou diagnózou. Ako sa vyrovnať so stresom a panikou, ako žiť ďalej, čo robiť a kde nájsť všetku túto moc.

Navrhujem, aby ste tento príspevok prečítali všetkým, aj tým, ktorí sú irelevantní. Nebude to nočné mory a všetko, čo neviete o onkológii a nechcete vedieť. Chcem vám ukázať, že život pokračuje - vždy.

Musel som to dvakrát prejsť a naozaj dúfam, že to naposledy. Viem, čo je ohlušujúci šok, čo to je žiť s lepivým strachom vo vnútri, ktorý nie je možné vytlačiť zo seba; čo nie je spať v noci, jesť počas dňa a cítiť, že celý váš život sa nevratne prepadol do priepasti.

Najprv si vezmite sedatívum. Nehýbaj svojou rukou, ako som zvyknutý. Naozaj sa správajú, bol som presvedčený. Pomáha a novopassit, a dokonca aj banálne valerian. Alkohol? No, ak len prvý večer, ale neberie to. A nepoužívajte viac, nemusíte znásobovať problémy.

Potvrďte diagnostiku. Pre takmer každého dospelého človeka v našej krajine, lekári pre jeho život buď urobili onkologickú diagnózu neprimerane alebo boli podozriví. Viem, že prípad, keď ambulancia odmietla pomôcť osobe, hovorí, že má v mozgu metastázy a všetko je k ničomu. Prítomnosť metastáz, ktoré identifikovali okom. Prirodzene, on nemal žiadnu onkológiu. Takže ak je diagnóza vykonaná bez dôkladného vyšetrenia a nie je potvrdená niekoľkými klinickými ukazovateľmi, neponáhľajte sa uveriť. Ak nikto z lekárov takúto diagnózu vôbec nevyjadril, odčítali ste ju v smere alebo na karte ako domnienku - to vôbec nie je diagnóza. V niektorých prípadoch je lekár povinný formálne vylúčiť onkológiu, poslať vás na príslušné vyšetrenie - má tento pokyn. Napríklad počas tehotenstva je potrebné skontrolovať, či máte nádor namiesto budúceho dieťaťa.

Rakovina nie je trest. Všetci sme si sadli do hlavy: rakovina = katastrofa, určitá smrť, všetko bolo preč. Prvýkrát, keď som si to myslel.
Čas plynie, medicína nestojí v pokoji. Aj v našej krajine. Mnohé typy rakoviny sa úspešne liečia. Neberte to ako prázdne slová. Naozaj - sú liečení. Pre ostatných - dobrá šanca. Dokonca aj s tými typmi rakoviny, ktoré ešte neboli naučené vyhrať, liečba môže dať niekoľko, alebo dokonca desať rokov života. Desať rokov sa zdá byť neuveriteľné šťastie, keď si myslíte, že ste počuli verdikt.

"Ale ako," - budete proti mne namietať, "o ktorých nepočujete - všetci umierajú." Faktom je, že každý počuje o smrti, len o najbližších prípadoch ide o úspešné prípady.

Moja matka prvýkrát porazila rakovinu. Nikomu sme nepovedali, že má onkológiu. Ani som nepovedal takmer žiadnemu z mojich priateľov. Nie preto, že im neverila. Len to nechcela. A ešte viac mama sama mlčala. Začnú strkať prst, hľadieť žalostne, robiť veľké vystrašené oči, pozorne pozerať na každé stretnutie, hodnotiť vzhľad, šepkať za chrbtom. Príbuzní sa budú báť, prečo sa ešte raz rozrušia. No, a potom, keď všetko fungovalo, a tým viac boli ticho. No, bolo to - a bolo, a o tom nebudeme hovoriť. Povedal som len v špeciálnych prípadoch, v uchu, keď ľudia mali rovnaké problémy. Podporovať nie neopodstatnené, ale fakty.

Keď sme druhýkrát narazili na onkológiu, z mnohých dôvodov by nebolo možné držať hubu. A ľudia ma natiahli. Nie len nejaké abstraktné, vzdialené - ľudia, ktorých poznám o polovici môjho života. Povedali mi o svojich blízkych príbuzných. Kto porazil rakovinu. V uchu, áno. Nevedel som, čo sa stalo ich blízkym. O babičke, ktorú mal dedko s tretím štádiom rakoviny zomrieť v horách. Babička žila 20 rokov na horách. O blízkych, ktorí nikam neopustili, ale jednoducho aj naďalej žiť svoj normálny život.

Jedného dňa niekto počul môj rozhovor s mojou matkou o chemoterapii. ani babičku, ale staršiu ženu. Nimble, zvedavý a priamočiary. Šepkala som, nechcela som s ňou diskutovať. Babička, sediaca na okraji postele (bola v nemocničnom oddelení), pozorne počúvala moju konverzáciu a hlasno komentovala. Bola som hrozne otrávená.
- Čo sa tak bojíte tejto chémie? No, urobil som toto tvoju chémiu, tri kurzy - no, to je v poriadku!
Obraciame sa a pozeráme sa na ňu s nemou otázkou, pretože oddelenie nebolo vôbec onkologické.
- Nemám obe prsia, “pokračuje a tlieska dlaňami na vrchu rúcha. "A ani tu nie sú žiadne pľúcne kúsky."
V tomto bode som pochopil, že akonáhle boli pľúca čiastočne odstránené, boli prítomné metastázy. Fáza nifiga teda nie je prvá.
- Aká chémia bola použitá na to, čo sa nazýva?
- Áno, neviem, kvapkadlo.
- Aké farebné riešenie bolo žlté?
- Áno, niečo si pamätám! Uplynulo 35 rokov!
- o_O
Babička bola energická, rozprávala ju, visiac nohy na okraji postele, a všeobecne bola v nemocnici pre niečo, čo nesúviselo s onkológiou, a vo všeobecnosti nič.

Čítal som v miumau o žene žijúcej vo štvrtej fáze rakoviny 20 alebo 25 rokov, presne si nepamätám. 25 rokov, premýšľajte o tom! Počas tejto doby môžete vychovávať deti a vidieť vnúčatá, ale život stále pokračuje. Vo všeobecnosti má veľa povzbudzujúcich informácií o značke „liek je bezmocný“, odporúčam. Neviem, prečo je to názov značky, čo znamená presne opak. A samotný miumau je človek, ktorý nie je len víťaznou rakovinou, nielen životom plného života, ale aj životom piatich))) Veľmi inšpirujúca.

Z tohto dôvodu. Do pekla s bielou vlajkou. Rakovina nie je trest.
Ak nie je veta, čo budeme robiť?

To je pravda, budeme ošetrení.
Namiesto toho, aby ste sedeli na gauči a oddávali sa zúfalstvu, vyhrňujte si rukávy a dajte sa do akcie. Pre koho, ale pre mňa je to najlepší spôsob, ako prekonať hrôzu. Okrem toho to bude najužitočnejšie. Porozprávajte sa so svojím lekárom, zistite, aké spoľahlivé bolo vyšetrenie pred uskutočnením diagnózy. Či sa vyžaduje, aby sa vyšetrovali, možno nezávisle a za peniaze. Aké lieky sú potrebné a sú k dispozícii. Existuje rad na ošetrenie. Ako sa bude liečiť. Kde a kto sa má liečiť lepšie. A tak ďalej a tak ďalej. Postupne tak získate určitý súbor aktivít a postupov, ktoré musíte urobiť a ísť do blízkych. Nie je nič horšie ako neznámy. Zmeňte nezmyselnú nočnú moru na súbor betónu, aj keď nepríjemného a niekde zložitého, ale celkom obyčajného konania. Ideme do nemocnice, prejdeme testami, robíme 7 dní odkvapkávaním, absolvujeme testy, berieme to a to. A postupne sa desivá diagnóza stáva nepríjemnou a ťažkou prácou, ktorú potrebujete dýchať - a začať. Oči sa bojia, ruky robia. Už v tejto fáze sa budete cítiť trochu jednoduchšie.

"Ale bolo mi povedané, že chemoterapia je hrozná!"
Nie je to najpríjemnejšia vec, priznajme si to. Stáva sa to, je prenášaný tvrdo. A stáva sa, že je to celkom normálne. A stáva sa to pomerne často. Ak má pacient počas chemoterapie ťažkú ​​nevoľnosť, môžete liek užívať s účinnou látkou ondansetron. Obchodné názvy: ondansetron, latran, domegan. Predáva sa bez lekárskeho predpisu. V žiadnom prípade nie je nutkanie vziať ho bez konzultácie s lekárom. Napríklad v našej nemocnici ho lekári nepredpisujú a nehovoria o ňom sami, hoci výsledky veľmi dobre poznajú. Učili sme sa od skúseného pacienta. Hovorí, že za pol hodiny zmení svoj stav z „ja zomriem“ na „nie, nemôžem zomrieť“. Ubehli sme k lekárovi s otázkou. Áno, hovorí, samozrejme, ak si ho kúpite sami. Kto nevie - hlúpe trpí. Sakra, to stojí asi 10 dolárov, ale pomáha to nesmierne. Ale mnohí nepotrebujú, a to ide normálne.

Osobne som eskortoval z oddelenia ženu, ktorá absolvovala 10 kurzov chémie. Bola vyliečená, bola dobre prepustená. Bola to krásna kvitnúca žena s hustými vlasmi, krásnym make-upom a štýlovým oblečením. Videl by som to na ulici - ani by som ju nenapadlo, že má niečo v poriadku so svojím zdravím.
Už som spomenul ženu, ktorá žije vo štvrtej etape viac ako 20 rokov. Celý ten čas sa venuje chémii. Zatiaľ čo robíte - dobre. Stop - začína rásť. Nebojte sa, vaša rodina nebude predpísaná 20 rokov chemoterapie. Chcem len ukázať, že to nie je tak smrtiace. Ľudia si poradia s množstvom kurzov. To všetko je realistické a neprekonateľné. Nie je to skutočnosť, že budú menovať veľa. Neočakávajte však jasný efekt od prvého kurzu. Zároveň som videl viac ako raz, že výsledky niekoľkých sú zrejmé.

Nie všetky drogy padajú na vlasy. A ak vypadnú (zvyčajne na prvom kurze), začnú rásť pomerne rýchlo. Nebojte sa, vlasy je malá cena platiť. Teraz je toľko pekných klobúkov a parochní pre každý vkus. V každom prípade - parochňa - to je dočasné, môžete trpieť.

Ak je stav pacienta pred chemoterapiou veľmi závažný, nebojte sa, že sa nepodrobí chemoterapii.
Tá istá kvitnúca žena, ktorá bola prepustená po 10 chémiách, bola pred začiatkom liečby vo veľmi vážnom stave. Choroba ju náhle otočila, keď bola v cudzom meste. Po dobu 3 mesiacov ju jej príbuzní nemohli ani vziať do svojho rodného mesta - nebola prenosná.
Často som videl, že sa ľudia presúvajú z intenzívnej starostlivosti na začiatok liečby. A ich stav bol vhodný. Pred začiatkom liečby matka neberie jedlo v matke za niečo iné ako jedlo - ani si neberie vodu. Netušil som, ako by sme v takom stave pokračovali v chemoterapii. Obávala som sa, že chémia ju jednoducho zabije. Ukázalo sa, že v dôsledku liečby, dokonca aj závažné príznaky ustupujú s malými krokmi. Preto - neodmietajte liečbu pod heslom "tak, aby nedošlo k predĺženiu utrpenia." Môže to byť tak, že úľava od utrpenia je v liečbe.

Ak urovnanie toho, čo sa stalo osobe blízkej, vyžaduje od vás veľké množstvo prostriedkov (bez ohľadu na to, čo - dočasné, fyzické, materiálne, morálne), mali by ste premýšľať o ich riadnom rozdelení. Nepokúšajte sa vytlačiť celú poslednú kvapku zo seba a žiť až do úplného opotrebenia. Ste úplne stanovený v prvých mesiacoch, a potom čo? A ak za pár mesiacov práca neskončí? Nie, to nie je sebectvo. Ak si myslíte, že ste povinní pomáhať a podporovať - ​​musíte byť v radoch a schopní. Z tohto dôvodu:
1. Upokojujúce prípravky.
"Nespoliehajte sa, a tak to zvládnete." Stále máte možnosť pogreoystvat efektívnejšie. No, vážne vredy, ktoré ste získali z nervóznych dôvodov, budú teraz veľmi nevhodné.
2. Spánok.
Nájdite možnosť spať aspoň nejaký rozumný počet hodín. Počas prvých pár mesiacov som obetoval spánok, aby som čítal lekárske články, hľadal na internete dobré kliniky, lieky, zistil som diagnostiku a terapiu a nekonečné veci. A myslím, že je to veľmi kompetentná časová investícia. Žiť tak dlho je nemožné. Rachotte vrch vlečnej siete a začnite sa zotavovať.
Záloha je, že je jednoducho nemožné spať. Pozeráme sa na prvý bod, plus sme vetraciu miestnosť v noci, plus sme teplé naše nohy, ak sú studené. Bol som veľmi zachránený fyzickou námahou. Vošiel som do haly a dostal som sa tak, že som mohol len porezať telo, inak som nemohol spať. Mimochodom, adrenalín, produkovaný počas stresu, je neutralizovaný iba fyzickou námahou - nebol to ja, kto to vymyslel, bol to kardiológ, ktorý povedal. Pred spaním sme poháňaní strašnými myšlienkami, predpovediami budúcnosti a strachom. Tu sme priamo filtrovať myšlienky. Spočiatku sa zdá, že je to nemožné, myšlienky prichádzajú proti vašej vôli. Ale po malom tréningu začnete. Žiadne predpovede alebo obavy o noc. Budete o tom premýšľať zajtra ráno. A teraz budete premýšľať o niečom príjemnom. Alebo čokoľvek iného. Pomohlo mi to prečítať niečo ako LJ top alebo bashorga, nič vážnejšie sa nesnažilo urobiť - len aby sa moje vedomie čokoľvek osprchovalo, so všetkými druhmi ľahko stráviteľného odpadu, aby vás nezačalo pohlcovať.
3. Outsourcing.
Ak hlavné problémy vyriešite, delegujte čo najviac právomocí na ostatných. Alebo vyložte toho, kto ich vyrieši. Vezmite pomoc druhých, dobre, ponúknete to. Do pekla so skromnosťou, zvykom nezaťažovať druhých a plachosť. Použite pomoc, máte naozaj dobrý dôvod. Oslovte neznáme a dokonca aj cudzincov - konajte, veľa je v stávke.
Chcel by som vám poďakovať všetkým, ktorí mi ponúkli pomoc. Ponúkané natoľko, že som využil nie všetky ponuky. Ale viete, nesmierne ma podporovala morálne a veľmi teplo.
4. Nemôžete pochopiť nesmiernosť.
Zvýraznite sekundárne a terciárne veci, pre ktoré teraz budete skóre. Nepokúšajte sa obrátiť všetky tie veci, ktoré ste predtým ťahali. Som dobrá hosteska, ale pamätám si, že v najakútnejších časoch som mal všetko v dome v blate. Keď som prišiel do domu, práve som povedal: "Mám teraz neporiadok, ale je mi to jedno." A nie je o tom dusená. Odporúčam vám, každý vám bude rozumieť.
5. Oáza pohody.
Dajte si "oázu pohody" - niektoré oblasti, kde budete plaziť sa zotaviť a čerpať pozitívne. Obľúbená kniha, obľúbené filmy (len bez drámy), komunikácia s niekým. Môj časopis sa pre mňa stal takou oázou. Bolo to miesto, kde je všetko v poriadku. Nepísal som ani slovo o tom, čo sa tam deje. Napísal som tam pozitívne - niečo zábavné, o deťoch, o dovolenkách. Nebolo to len miesto, kde je všetko dobré - bolo to miesto, kde som v poriadku. Toto „moje“ bolo veľmi dôležité. Čím viac som bol, tým pozitívnejšie boli moje príspevky. Takýto text bol napísaný takýmto spôsobom: vymazanie sĺz jednou rukou a použitie klávesnice s druhou. No a potom už vytiahnete dvoma rukami, už nie sú žiadne slzy, už sa usmievate).
Preto si naozaj vážim každého čitateľa, ktorý bol uznávaný ako komentátor (najmä komentátori))). Všetko toto veľké rozptyľovalo v tých najťažších časoch, ukázalo sa, že existuje nejaký druh života mimo smútku a hrôzy, dal silu. Som vám veľmi vďačný, že ste mi nevedomky pomáhali.
6. Označte si veľký lahodný perník, ktorý si sami odovzdáte, keď príde príležitosť.
Len to by mal byť taký perník, ktorý si potom môžete naozaj dať. Prezentácia nového Porsche nie je zlá, ale je terapeuticky neúčinná, ak na to nemáte dosť peňazí.
Predstavoval som si ísť do mora. Ako prejdem pieskom cez prsty, ľahnem si a pozriem sa na vodu. Len si ľahnite a pozrite sa na vodu. Niekedy sa pozrel na stránky cestovných kancelárií s jedným okom. Premýšľal som o tom, čo so mnou vziať. Ja som psychicky naznačil, že to budem mať, a niekedy som ho psychicky žil.
7. Ak je to možné, zmeňte situáciu.
Môj lahodný perník sa neočakávane naplnil skôr, ako som na ňom počítal. A mal obrovský účinok. Odchádzal som do Vietnamu s hlbokou neurotikou s úplne uvoľneným nervovým systémom. A hoci som tam nemohla ľahnúť ani spať, vrátila som sa ako úplne iná osoba. Oochen odporúča.
8. Nenechajte sa uraziť, ak reakcia niekoho z vašich priateľov na vaše nešťastie nebola rovnaká, ako by ste chceli.
Možno im bola ponúknutá konkrétna pomoc, ale bolo dôležité, aby ste volali do vesty a počuli slová podpory. Nuž, alebo sa dostaneme do duše, bolo by lepšie zasiahnuť lekáreň. Je to len tak, že ľudia zvyčajne reagujú vo svojom vlastnom súradnicovom systéme a každý ponúka to, čo by chcel získať v symetrickej situácii. Ak ste neodpovedali, nie je to taká zlá osoba, len to, že sa vaše súradnicové systémy nezhodujú.
9. Eliminujte úniky energie.
Musel som prejsť na vzdialenú obežnú dráhu života ľudí, komunikovať s kým priniesol stabilné negatívne. Je to len preto, že sily na to prestali byť.

Nestrácajte energiu premýšľaním o tom, prečo sa to stalo vášmu blízkemu priateľovi a že si to nezaslúžil. Stalo sa to. Niekedy sa to stane. Bod.
10. Človek si zvykne na všetko.
Nemyslite si, že teraz máte len roky nepriechodnej hrôzy a túžby. Psychika má svoje vlastné mechanizmy ochrany a adaptácie. Ukazuje sa, že v priebehu času sa môžete naučiť žiť normálne bok po boku s najhoršími okolnosťami. A Gerasim je zvyknutý na život v meste, jo. Vy a váš milovaný človek bude mať stále minúty a radosti a potešenie a dokonca šťastie. Nie, samozrejme, ak máte nejakú vnútornú motiváciu na predĺženie stavu depresie a zúfalstva - váš dôvod je železo, môže sa využívať roky. Ale ak ste odhodlaní vyraziť von, vyskakujete von.
11. Primerané stanovenie priorít.
Jeden múdry človek mi dal radu, ktorá bola pre mňa veľmi ťažká prijať a pochopiť. Ale rozumiem, že vo svojich slovách má pravdu. Povedal: "Tvoji rodičia sú minulosťou. Si prítomný. Tvoje deti sú budúcnosťou. Postaraj sa o deti, sú najdôležitejšie."
12. Nenechajte sa krívať v globálnom zmysle, ale nechajte sa niekedy pustiť.
Ak máte pocit, že sa nahromadili - zmierniť napätie. Sob, bang pár šálok, poraziť stenu s päsťou - robiť, čo chcete. Neváhajte a nehanbite sa za to. Predstavte si varnú kanvicu, ktorá nemá otvor v výtoku. Ak vás proces ťahal dole, aby ste sa nemohli dostať zo stavu hystérie, vstúpte do sprchy, otvorte vodu pri príjemnej teplote, posaďte sa na zem a nahraďte chrbát. Vzhľadom k tomu, že zadná strana je nízka, prúdy vody zasiahli chrbát silou. Ihneď a masáž, a voda, ktorá v zásade upokojuje. Sadni tak, až kým nepustíš. Vydania, overené.

Podporte svojho milovaného človeka.
Bez ohľadu na to, aké ťažké musíte - pamätajte, že je oveľa ťažšie. Nezaťažujte ho svojimi pocitmi, strachom, strachom, slzami a nárekmi. Úsmev, vyžarujte pokojnú dôveru a optimizmus. Aj keď nemáte pokles dôvery a optimizmu. V najťažších dňoch som maľoval červené opuchnuté oči (biele tiene, vrátane prúžku storočia medzi riasami a očami, vládnu), pili sedatívum a vstúpili do oddelenia mojej matky s úsmevom. A každý deň som pre ňu vymyslel niečo nové povzbudzujúce. A nikdy jej nedovolila plakať v jej prítomnosti.

Snažte sa nenápadne hádzať svojho milovaného do zmyslu života, špecifického cieľa, za ktorý by mal vstať z nemocničného lôžka. Jeden z mojich priateľov drží na skutočnosti, že jej neter povedala: "Čo tu robíte a kto mi pomôže s deťmi?" A priateľ pevne vie, že nemôže byť ochabnutý, potrebuje byť v radoch, potrebuje svojich blízkych. Myslím, že moja prvá myšlienka o tom, ako je sebecká neter je nesprávna;).

Zdravie pre vás a vašich blízkych.

Nie som lekár alebo psychológ, možno niečo, čo som napísal, je nesprávne. Tradične môžete kritizovať, dopĺňať a diskutovať.